Alure by Wolters Kluwer (dossier)

Contactgegevens

Naam Alure support
Telefoon 074-2651112

Functionele beschrijving

De koppeling maakt het mogelijk om documenten en/of mappen in Alure DMS in de portal te tonen.

Synchronisatie

One way / two way One way: van Alure naar portal
Interval (crontijden) Niet van toepassing (realtime)
Documenttype(s) Bestanden en mappen in Alure DMS
Bestandsforma(a)t(en) Alle

Aandachtspunten inrichting

Dossier-items in Alure bevatten labels. In de portal kunnen we aangeven dat documenten met één of meer specifieke labels getoond moeten worden in het cliënt-dossier. Bij voorkeur maken we hiervoor een label aan genaamd PORTAL. Dit label kennen we vervolgens toe aan de documenten in Alure welke we in de portal willen tonen.
Goed om te weten: Indien de Alure setup een fileserver betreft, dan wordt de mappenstructuur als zodanig in de portal getoond. Indien het een database betreft, dan worden de documenten onder één map in het portal-dossier getoond.
Het is mogelijk om een datum in te stellen via de portal; documenten ouder dan deze datum zullen niet getoond worden.
Eventueel kan de 'Betreft' regel binnen Innolan gebruikt worden om de dossieritems in de portal te tonen (in plaats van de filename).

Upload

Rechtstreeks uploaden van cliënt naar Alure is niet mogelijk. Een upload zal handmatig in Alure DMS geplaatst worden.