Versie 4.3.158 en 4.4.158

Wijziging

• De frequentie van het legen van de wachtrij met XBRL bestanden die zonder goedkeuring verstuurd moeten worden is aangepast. Voorheen gebeurde dit 6 keer per dag en nu elke 15 minuten. Let op: als een verzendpoging niet slaagt dan wordt het 6 uur later nog een keer geprobeerd met een maximum aantal pogingen van 10 keer.
  • Er is een aanpassing gedaan waardoor de kans kleiner is geworden dat e-mailberichten vanuit de online omgeving worden aangemerkt als spambericht.

Bugfixes

We hebben de volgende bugs opgelost:

• Documenten met vreemde tekens in de bestandsnaam in Alure konden niet in Dossier worden geopend.
  • Van documenten die in Fiscaal Gemak geforceerd werden goedgekeurd en meteen werden verzonden via Fiscaal Gemak werd de status niet in de online omgeving bijgewerkt.