Versie 4.3.157 en 4.4.157

Wijziging

• De functies binnen de modules Accordering en Dossier zijn niet meer beschikbaar in de oude lay-out. Er wordt vanuit de oude lay-out doorverwezen naar dezelfde functie in de nieuwe lay-out.

Bugfixes

We hebben de volgende bugs opgelost:

• Bij het handmatig plaatsen van de inkomstenbelasting(winst) werd de deadline datum niet uit de instellingen overgenomen.
  • In het ZIP-bestand van geaccordeerde documenten dat via Dossier naar DigiOffice werd verstuurd zaten mappen zonder namen en documenten zonder extensies.