Versie 4.3.147

Kleine wijzigingen

• Het is nu mogelijk om automatisch in te loggen op de online omgeving via Windows Azure Active Directory. Neem contact op met onze supportafdeling voor meer informatie.
  • In het logboek van Dossier is het aantal regels zichtbaar dat het logboek bevat.

Bugfixes

We hebben de volgende bugs opgelost:

• Het was niet mogelijk om met een SMS-code te accorderen na activatie van een authenticator.
  • Na het opslaan van een eigen achtergrond voor het online platform werd deze niet als geactiveerd weergegeven.
  • Het was niet mogelijk een eigen tekst toe te voegen in de e-mail van het documenttype 'notulen'.
  • De Ezora SSO pakte het opgegeven domein niet als de SSO werd opgestart.
  • Het was mogelijk om voor een tijdelijke gebruiker een datum in het verleden op te geven als verloopdatum.
  • Bij het ondertekenen met ValidSign werd het tussenvoegsel niet weergegeven in de handtekening.
  • Als er te snel achter elkaar documenten met ValidSign werden ondertekend kon er naar verkeerde bestanden worden gerefereerd omdat het ondertekenproces nog niet was afgerond.
  • Er stonden verkeerde periodes in het keuzeveld bij het plaatsen van een aangifte inkomstenbelasting.