Hoe accordeer ik een document met behulp van een authenticator?

Video

Volg deze stappen

1. Klik op het te accorderen document in de meldingen widget op het dashboard

2. Open het document door op het document te klikken

3. Bekijk en beoordeel het document. Klik daarna op het kruisje rechtsboven om het document te sluiten

4. Klik op de knop Akkoord

5. Als je nog geen authenticator hebt geactiveerd krijg je hier de mogelijkheid om dit te doen

6. Vul de code uit de authenticator app in bij het veld Authenticator-code en klik op Verzend documenten