Hoe activeer ik twee-factor-authenticatie met een authenticator?

Let op: deze functionaliteit is beschikbaar vanaf versie 4.3.144

Hoe activeer ik twee-factor-authenticatie met een authenticator?

• Ga naar de inlogpagina van de online omgeving
  • Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in
  • Klik op de pijl om verder te gaan
  • Vul de ontvangen SMS-code in
  • Klik op de pijl om verder te gaan
  • Vervolgens krijg je het scherm voor het activeren van de twee-factor-authenticatie

Installeren en koppelen van een authenticator app

• Ga naar de App Store van je mobiele telefoon
  • Zoek een authenticator app
    Veelgebruikte apps zijn Google Authenticator (Download in Google Play Store of Apple App Store) en Microsoft Authenticator (Download in Google Play Store of  Apple App Store)
  • Installeer de authenticator app op je mobiele telefoon
  • Open de authenticator app
  • Scan de QR-code van je inlogscherm met de scanner in de authenticator app
  • Ga op je computer naar het scherm van de online omgeving
  • Klik op de pijl naast de QR-code om verder te gaan
  • Vul de code in die in de authenticator app staat
  • Klik op de pijl om in te loggen

Hoe log ik in met een authenticator?

Veel gestelde vragen over inloggen met een authenticator