Versie 4.3.144

Feature

We hebben de volgende bugs opgelost:

• Als de cliëntgebruiker zelf SMS-login aanzette werd deze instelling niet opgeslagen.
  • Het logboek van Dossier logde niet als er een document werd bekeken via de docviewer.
  • Er kwam in de nieuwe lay-out geen waarschuwing in Dossier als er een document in een map werd geplaatst die zichtbaar is voor alle cliënten.
  • Als er in Auditcase een document werd gedeeld dan kwam er geen notificatie vanuit online omgeving bij de clientgebruiker.