Versie 4.3.143

Kleine wijzigingen

• Bij de huisstijlen van het kantoor en de vestigingen is het mogelijk om naast de achtergrond en het logo nu een aparte header in te stellen.
  • Het inlogscherm van de oude lay-out is vervangen door het inlogscherm van de nieuwe lay-out.

Bugfixes

We hebben de volgende bugs opgelost:

• Documenten met de status WACHT konden niet na 3 weken maar na 6 weken worden gemarkeerd als "Op alternatieve wijze verwerkt".
  • Er werden notificaties verstuurd naar inactieve cliëntgebruikers.
  • Bij het plaatsen van documenten ter accordering via de SOAP koppelingen werd er niet naar de communicatie instellingen van de cliëntgebruiker gekeken.