Versie 4.3.135

Kleine wijzigingen

• De nieuwe module "Debug" die is gereleased in versie 4.3.132 is hernoemd naar "Logboek".
  • E-mailadressen die naar ValidSign gestuurd worden bij het ondertekenen van een pdf-document worden omgezet naar kleine letters zodat er niet onterecht een melding komt dat het e-mailadres niet ingevuld is.

Bugfixes

We hebben de volgende bugs opgelost:

• De eigen ingestelde achtergrond voor het loginscherm werkte niet meer sinds versie 4.3.134.
  • Het aanbieden van een LOR via onze webservice resulteerde in een e-mail naar gebruikers die geen notificatie zouden moeten ontvangen volgens de accorderingsrechten.
  • Accorderingsdocumenten die na het accorderen naar Auditcase werden geüpload kregen een verkeerde bestandsnaam.