Versie 4.3.131

Kleine wijzigingen

• Functionaliteit om documenten in te plannen die klaargezet moeten worden ter accordering is in de nieuwe layout beschikbaar gemaakt.
  • In de nieuw layout is het nu mogelijk om maprechten van een extern dossier in te kunnen stellen.
  • Binnen de dossierkoppeling met D3 is het nu ook mogelijk om het advies dossier te delen.

Bugfixes

We hebben de volgende bugs opgelost:

• De kantoorgebruiker die het document heeft verwerkt werd niet genoemd in het accorderingsrapport.
  • Wanneer er veel items op het 'te autoriseren-scherm' stonden dan werd dit overzicht erg traag geladen.
  • Wanneer een gebruiker alleen het recht had om het pdf documenttype 'overig' te kunnen plaatsen dan konden ook andere pdf documentsoorten geplaatst worden.
  • De preview van documenten binnen Dossier Online werkte niet in de Safari browser.
  • In sommige gevallen werd een document na accordering niet automatisch naar het externe dossier geüpload.