Versie 4.3.130

Kleine wijzigingen

• De functionaliteit om binnen Dossier Online een mappenstructuur te kopiëren is vanaf deze release beschikbaar in de nieuwe lay-out.
  • Er is nu een overzicht beschikbaar waar alle ingeplande documenten overzichtelijk te zien zijn in de nieuwe lay-out.
  • De kolom 'Deadline' is toegevoegd aan overzichten m.b.t. accorderingen en andere kleine verbeteringen.
    • Let op! We hebben 'deadline' hernoemd naar 'accorderen voor'.
  • SMS/Bevestigingscode nu ook als push-notificatie in de app (iOS).
  • Het documenttype 'Notulen' (pdf) is geïntroduceerd.
  • De frequentie van het draaien van het script die documenten doorzet naar de uitvragende partij is verhoogd. Was 15.45 en 22.45 uur, is nu: 9.40, 12.40, 15.40, 18.40 en 22.40 uur.
  • Het veld 'hashcontrole' is uit het accorderingsrapport voor pdf-documenten verwijderd.

Bugfixes

We hebben de volgende bugs opgelost:

• Het archief binnen Formulier Online kon niet geopend worden door cliëntgebruikers.
  • Een calculator binnen Accordering Online (Omzetbelasting) rondde onterecht niet goed af in het voordeel van de aangevende partij.
  • In de nieuwe lay-out werd niet bijgehouden wie het document heeft verwerkt.
  • In sommige gevallen kwam niet de juiste eindstatus terug bij het opvragen van de eindstatus via onze webservice.
  • Probleem opgelost met inschieten van documenten vanuit Caseware.
  • Niet alle filter opties (in de nieuwe lay-out) waren beschikbaar in de overzichten m.b.t. accorderingen.