Versie 4.3.129

Features

• Er is vanaf deze release een SSO koppeling met SecureLogin beschikbaar.

Kleine wijzigingen

• Maprechten binnen Dossier Online kunnen nu aangepast worden via de nieuwe lay-out.
  • Verbetering doorgevoerd waardoor de koppeling met Afas Fiscaal stabieler is geworden.
  • Landcodes in btw-nummers worden nu geaccepteerd in de OB-wizard.

Bugfixes

We hebben de volgende bugs opgelost:

• Onterecht was er de mogelijkheid om documenten uit Fiscaal Gemak in te trekken in het portaal.
  • Het BSN werd niet opgeslagen bij het inschieten van particuliere cliënten vanuit Navision PSA+.
  • Het accorderingsrapport (PDF) toonde niet alle gebruikers die hebben geaccordeerd na de upload naar een extern dossier.