Versie 4.3.128

Kleine wijzigingen

• In verband met de vastlegging is het nu mogelijk een opmerking toe te voegen bij het markeren van een document als "Op alternatieve wijze verwerkt".
  • Mogelijkheid om de DigiOffice CRM koppeling niet te laten identificeren op fiscale nummers.
  • Alle cliënten zijn overgezet naar de nieuwe lay-out.

Bugfixes

We hebben de volgende bugs opgelost:

• Vanuit Auditcase dossier zijn niet alle bestanden zichtbaar in Dossier.
  • Bij het accorderen werkt de link naar het telefonisch doorbellen van de code niet.
  • In de nieuwe lay-out wordt soms de verkeerde signer teruggegeven bij het autoriseren van documenten.