Versie 4.3.127

Kleine wijzigingen

• Wanneer er een nieuw bestand in het Afas Dossier wordt geplaatst dan wordt hier nu een notificatie over verzonden.
  • Er is een optimalisatie doorgevoerd in het dashboard en in de filteropties van het accorderingsoverzicht waardoor deze nu sneller ingeladen worden.

Bugfixes

We hebben de volgende bugs opgelost:

• Bij het afkeuren van een document werd de verkeerde cliëntgebruiker genoemd in de e-mail wanneer er meerdere cliëntgebruikers moesten accorderen.
  • In sommige gevallen was het voor een kantoorgebruiker niet mogelijk om een cliëntgebruiker te verwijderen die door een andere cliëntgebruiker was aangemaakt.
  • De link om het accorderingsrapport te downloaden werd niet getoond in het accorderingslog.