Versie 4.2.122 / 4.3.122

Kleine wijzigingen

• De flow tijdens het accorderen is aangepast zodat er geen problemen kunnen ontstaan wanneer meerdere gebruikers die moeten accorderen op hetzelfde moment accorderen. (*Dit issue is uit deze release gehaald omdat er nog enkele verbeteringen nodig zijn. Het issue zal naar alle waarschijnlijkheid in de volgende release meekomen.)
  • In de koppeling met Afas fiscaal is het nu ook mogelijk om te matchen op het klantnummer.
  • Verbeteringen (visueel, tekstueel en technisch) doorgevoerd in de pagina waar een cliëntgebruiker een handtekening kan zetten.

Bugfixes

• Probleem opgelost waarbij de lay-out van het portaal (CO3/oude lay-out) kapot ging bij gebruik van de 'terug-knop' van de browser.
  • De uploadknop was in Internet Explorer 11 niet goed zichtbaar wanneer je 12 of meer bestanden via de drag&drop functionaliteit wilde uploaden. Dit is in deze release opgelost.
  • Probleem opgelost waarbij sorteren en zoeken niet meer werkte in het e-mailarchief.