Versie 4.1.113

Kleine wijzigingen

• De eventueel door de cliëntgebruiker gekozen deponeringsdatum wordt vanaf deze release getoond in het verzendrapport.
  • De link naar een nieuw geplaatst bestand in een extern dossier wordt netter getoond. In plaats van de hele url te tonen wordt nu de bestandsnaam met een hyperlink getoond.

Bugfixes

• Probleem opgelost waarbij de melding voor het gebruik van een niet ondersteunde browser onterecht werd getoond op het scherm voor het wijzigen van je wachtwoord.
  • Probleem opgelost m.b.t. het uitgesproken bericht in een andere taal dan Nederlands wanneer je ervoor kiest om gebeld te worden met een sms-code.
  • In de notificatie over nieuw geplaatste factuur staat nu ook of de factuur reeds voldaan is.
  • In de notificatie van een verstuurd document werd een foutieve accorderingsdatum weergegeven, dit probleem is opgelost.