Koppeling Unit 4 Fiscaal Gemak

Per 22 december is de koppeling tussen Cliënt Online en Unit4 Fiscaal Gemak beschikbaar. Onderstaand een stappenplan voor het instellen van deze koppeling.

Stappen voor cliënt online

Neem via de mail contact op met onze support afdeling (support@pinkweb.nl) en geef aan dat u de koppeling wilt laten activeren. Wij zullen dan de koppeling voor uw kantoor activeren. Als deze stap is afgerond krijgt u van ons bericht.

Stappen voor Fiscaal gemak

Stappen voor Fiscaal gemak

In Unit4 Fiscaal Gemak moet u éénmalig de gebruikersnaam en het wachtwoord van de koppelgebruiker (kantoorgebruiker in het portaal om connectie te maken tussen portaal en Fiscaal Gemak) invullen. In bovenstaande schermprint is aangegeven waar u dit moet doen.

Nu is het mogelijk om aangiftes via Fiscaal Gemak direct door te zetten naar de portal. De cliënt krijgt dan notificaties omtrent nieuwe documenten die ter accordering klaargezet zijn (afhankelijk van de communicatie-instellingen). Als cliënt het document goed- of afkeurt wordt de status door Cliënt Online teruggekoppeld naar Fiscaal Gemak.