Gegevens contactpersoon op dashboard cliënt tonen

Er kan gekozen worden om van elke kantoorgebruiker (of relatiebeheerder, fiscalist, accountant, etc.) de contactgegevens op het dashboard van de cliënt te tonen. Zo hebben cliënten direct toegang tot de contactgegevens van zijn of haar kantoorrelatie.

Om de contactgegevens te tonen maken wij per kantoorgebruiker een selectiegroep aan:

Om de contactgegevens te tonen maken wij per kantoorgebruiker een selectiegroep aan:

Vervolgens selecteren wij de cliënten die onder de betreffende contactpersoon vallen door te klikken op de ‘Edit’ of het potloodje bij de groepen. Navigeer naar het tabje ‘Cliënten’ en selecteer de cliënten die onder de betreffende contactpersoon vallen:

Vervolgens selecteren wij de cliënten die onder de betreffende contactpersoon vallen door te klikken op de ‘Edit’ of het potloodje bij de groepen. Navigeer naar het tabje ‘Cliënten’ en selecteer de cliënten die onder de betreffende contactpersoon vallen:

Sla vervolgende de wijzigingen op.

Nu de cliënten onder de eigen groep van de kantoorgebruiker gegroepeerd staan is het enkel nog nodig om de groep te koppelen aan de kantoorgebruiker. Navigeer naar ‘Kantoor  Gebruikers’ en klik op de ‘Edit’ of het potloodje bij de juiste kantoorgebruiker:

Nu de cliënten onder de eigen groep van de kantoorgebruiker gegroepeerd staan is het enkel nog nodig om de groep te koppelen aan de kantoorgebruiker. Navigeer naar ‘Kantoor  Gebruikers’ en klik op de ‘Edit’ of het potloodje bij de juiste kantoorgebruiker:

Navigeer naar het tabje ‘Cliëntverantwoordelijke’ en selecteer de groep van de relatiebeheerder:

Navigeer naar het tabje ‘Cliëntverantwoordelijke’ en selecteer de groep van de relatiebeheerder:

Sla vervolgens de wijzigingen op.

De cliënt zal nu de contactgegevens op het dashboard zien:

De cliënt zal nu de contactgegevens op het dashboard zien: