Gebruikte termen (definities)

• Gebruiker: Onder ‘gebruiker' wordt verstaan een account met een combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord, die toegang samen toegang geven tot de portal. Er wordt onderscheid gemaakt tussen kantoorgebruikers en cliëntgebruikers.
  • Cliënt: cliënt(organisatie) van het accountants- of administratiekantoor. Dit is meestal een bedrijf (werkmaatschappij, holding) of een persoon.
  • Cliëntgebruiker: medewerker van een cliënt met toegang tot Cliënt Online.
  • Groep: verzameling van cliënten of kantoorgebruikers.
  • Kantoor: accountants-, administratie-, belastingadvieskantoor, financieel intermediair.
  • Kantoorgebruiker: medewerker van een kantoor met toegang tot Cliënt Online.
  • Module: een hoofdonderdeel van Cliënt Online, een tabblad.
  • Categorie: een verzameling van taken.
  • Systeem of portal/portaal: uw Cliënt Online systeem.
  • Wizard: geautomatiseerd stappenschema, waarbij de gebruiker aan de hand van een aantal vragen/schermen door een bepaalde taak wordt geleid.