Hoe maak ik een Single SignOn verbinding met Visionplanner Cloud?

Volg deze stappen om automatisch te kunnen inloggen op Visionplanner Cloud vanuit uw Cliënt Online omgeving.

Ga in Visionplanner naar Mijn gegevens.

De instellingen voor de SSO kun je vinden door rechtsboven in het scherm op de pijl naar onder te klikken. Kies voor 'Mijn gegevens'.

Kopieer de SSO code

Klik nu onder de gegevens op 'Single Sign On tonen'. Je kunt de code nu kopiëren naar het portaal. Als je de URL gebruikt heb je direct toegang tot je account en bijbehorende presentaties. Je hoeft dan niet in te loggen.

SSO code opslaan

Ga in Client Online naar Applicaties->Vision Pl. Cloud->Beheer en vul hier de Single SignOn Code in.

Tip:
Lukt het kopiëren van de hierboven genoemde code niet, dan kan ook de URL gekopieerd worden naar de portal. Haal dan vervolgens het gedeelte VOOR de code weg. Dit heeft het zelfde resultaat.

Ga in uw Cliënt Online omgeving naar Applicaties->Visionplanner Cloud en klik op beheer