Hoe maak ik een Single SignOn verbinding met Visionplanner Cloud?

Volg deze stappen om automatisch te kunnen inloggen op Visionplanner Cloud vanuit uw Cliënt Online omgeving.

Ga naar 'Gegevens bewerken' en kopieer de code op de aangegeven plek.

Ga naar 'Gegevens bewerken' en kopieer de code op de aangegeven plek.

Ga in uw Cliënt Online omgeving naar Applicaties->Visionplanner Cloud en klik op beheer

Ga in uw Cliënt Online omgeving naar Applicaties->Visionplanner Cloud en klik op beheer