Vertaling

Indien gebruik wordt gemaakt van het vlaggetje rechtsboven nadat een gebruiker is ingelogd, zal het portaal in het Engels vertaald worden. Indien deze taalinstelling onder personalia (beheer>gebruikers>potloodje) gedaan wordt, dan zal alle e-mailcommunicatie in het Engels verlopen, mits deze berichten in het Engels beschikbaar zijn.

Engelse vertalingen van de diverse e-mails kan je maken onder beheer>instellingen>algemeen>algemeen en accordering.