Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord op (wachtwoord vergeten)?

Surf naar het inlogscherm via https://www.clientonline.nl of via de website van je eigen kantoor

Surf naar het inlogscherm via https://www.clientonline.nl of via de website van je eigen kantoor

Klik op de link "wachtwoord vergeten?"

Vul je gebruikersnaam en e-mailadres in en klik op "Verstuur"

Vul je gebruikersnaam en e-mailadres in en klik op "Verstuur"

Wanneer de gebruikersnaam en het e-mailadres overeenkomen met de gegevens in de portal, krijgt de gebruiker per e-mail een nieuw wachtwoord toegestuurd. Als een gebruiker zijn gebruikersnaam is vergeten, kan deze zich wenden tot een superuser van het kantoor of tot een gebruiker met toegang tot de module Instellingen.

Verkeerd wachtwoord

Verkeerd wachtwoord

Als er drie keer achter elkaar een verkeerd wachtwoord is ingevoerd, wordt Cliënt Online vanaf dat IP-adres voor één minuut geblokkeerd. Alle gebruikers die via datzelfde IP-adres op internet surfen, kunnen dan ook tijdelijk niet inloggen.