Dashboard en Dashboard widgets

Het Dashboard wordt geopend wanneer een gebruiker inlogt op de portal.

Het Dashboard wordt geopend wanneer een gebruiker inlogt op de portal.

Op het Dashboard staan verschillende Dashboard widgets, deze verschillen van de widgets aan de zijkant omdat ze alleen via het Dashboard beschikbaar zijn.

Beschikbare widgets zijn:

Meldingen: Hier staan alle Notificaties voor de ingelogde gebruiker. Door op een notificatie te klikken kan de gebruiker de benodigde handeling direct uitvoeren, of het geplaatste bestand bekijken.

Nieuws: Alle nieuwe nieuwsberichten worden hier getoond mits gebruik gemaakt wordt van de module Actueel en de gebruiker hier toegang toe heeft.

Berichten: Alle berichten die het kantoor geplaatst heeft en die vandaag geldig zijn worden op het dashboard aan de geselecteerde gebruikers getoond.

Twitter: Wanneer ingeschakeld en ingesteld, wordt de Twitter stream hier getoond.

Links: Het kantoor kan hier links opgeven naar andere websites en webapplicaties, zodat gebruikers hier via de portal makkelijk naar door kunnen klikken.

Single SignOn applicaties: Alle ingestelde SingleSignOn applicaties worden hier getoond. De applicatie wordt geopend door erop te klikken, waarna de gebruiker direct wordt ingelogd.