Hoe zet ik een nieuw bericht op het dashboard?

Klik op Actueel > nieuw

de wizard "invoeren nieuwsbericht" wordt gestart

Stap 1: vestiging en tekst

Vestiging: Geef aan voor welke vestiging het bericht getoond moet worden

Titel: Geef het bericht een titel

Introductietekst: Een korte inleidende tekst, deze is direct zichtbaar op het dashboard

Vervolgtekst: De rest van de inhoud na de vervolgtekst, deze wordt getoond nadat op het dashboard op het bericht is geklikt.

Gebruik illustratie: Indien een illustratie gewenst is, zet dan een vinkje en selecteer de gewenste afbeelding op je pc; de grootte van de illustratie wordt aangepast naar 140x140 pixels.

Stap 2: publicatiedatum en sticky

Stap 2: publicatiedatum en sticky

Publicatiedatum: De datum waarop het bericht zichtbaar moet zijn op het dashboard

Sticky: Met deze functie wordt het bericht altijd bovenaan getoond, ongeacht of er nieuwere berichten zijn.

Stap 3: Categorieën

Stap 3: Categorieën

Kies eventueel een aantal categorieën/doelgroepen waaronder het nieuwsbericht valt. Categoriën kunnen worden gebruikt om nieuwsberichten uit het archief gemakkelijk te selecteren.

Stap 4: Branche

Stap 4: Branche

Het nieuwsbericht kan gecombineerd worden met het algemene nieuws in de module actueel; om dit te bewerkstelligen zet je een vinkje bij "Nieuwsbericht is zichtbaar in de nieuwsmodule", vervolgens bij de branches waarvoor het bericht relevant kan zijn. Klik op "Voltooien" om het ingevoerde bericht op te slaan.