Wat is het dashboard?

Het dashboard is de startpagina van Cliënt Online en wordt direct na het inloggen getoond.

1. Meldingen

• Te autoriseren documenten
    Hier staan de documenten die nog geautoriseerd moeten worden
  • Te verwerken documenten
    Hier staan de documenten die nog verwerkt moeten worden
  • Fouten bij verzending/deponering
    Hier staan de documenten die een fout bij verzending/deponering hebben
  • Recente documenten
    Hier staan de documenten die recentelijk in Dossier zijn geplaatst

2. Mededelingen

• Hier staan de vaste mededelingen. Deze mededelingen kan je direct beheren op het Dashbord. Met de knop Nieuw kan je nieuwe mededelingen toevoegen.

3. Nieuws

• Overzicht van de laatste nieuws berichten

4. Apps

• Hier staan de SSO (Single Sign On) applicaties