Wat is het dashboard?

Het dashboard is de startpagina van Cliënt Online en wordt direct na het inloggen getoond.

Het dashboard is de startpagina van Cliënt Online en wordt direct na het inloggen getoond.

Afhankelijk van de modules die bij het kantoor actief zijn biedt het bureaublad verschillende widgets:

Eigen berichten: eigen berichten die beschikbaar zijn voor alle of een selectie van cliënten.

Meldingen: Te autoriseren documenten (Accordering Online)

Te verwerken documenten (Accordering Online)

Fouten bij deponering (Accordering Online)

Nieuwe documenten in het dossier (Dossier Online)

Te verwerken mutaties (Personeel Online)

De contactpersonen van de geselecteerde cliënt (indien kantoorgebruikers ingesteld zijn als 'Cliëntverantwoordelijke')

Systeeminformatie: meldingen van PinkWeb over bijvoorbeeld onderhoud, nieuwe versies en andere belangrijke informatie;

Links: links naar andere websites

Social media: tweets van de geselecteerde cliënt en van het kantoor

Het laatste nieuws (beschikbaar in combinatie met de module Nieuws uit Actueel Online)

Branches waarin CAO's in de afgelopen 2 weken zijn aangepast (Actueel Online)

Single SignOn applicaties: alle ingestelde Single SignOn koppelingen

Deze widgets kunnen in/uitgeklapt en verplaatst worden. Via deze widgets kan de gebruiker makkelijk de benodigde handeling uitvoeren, nieuw geplaatste documenten bekijken en naar andere applicaties en websites gaan door te klikken op links en Single SignOn knoppen.