Mailing versturen naar meerdere ontvangers

Mailing versturen

Deze wizard biedt het kantoor de mogelijkheid eenvoudig aan meerdere ontvangers dezelfde informatie te sturen. Het versturen van een mailing gebeurd met de volgende stappen:

1. Mailing versturen starten: Selecteer hier een mailing uit het archief, de eerder gebruikte gegevens worden alvast ingevuld. In volgende stappen kunnen deze gegevens eventueel worden overschreven.
  2. Ontvangers: Wanneer er andere ontvangers worden gekozen dan de vorige keer, kunnen hier de ontvangers van de mailing worden geselecteerd. Mogelijke ontvangers zijn medewerkers van het kantoor, een lijst me losse emailadressen (gescheiden door komma) en een selectie van cliënten. De selectie wordt gemaakt door te klikken op 'Selecteer'. Vergeet niet ongewenste ontvangers van de vorige mailing te deselecteren.
  3. Bericht opstellen: Voer hier, indien gewenst, andere afzendergegevens, onderwerp of bericht in. Er kan ook een bijlage worden toegevoegd aan de mailing.
  4. Voorbeeld en afronden: In de laatste stap wordt een voorbeeld gegeven van de te verzenden mailing, dit laat zien hoe de ontvanger de mailing ontvangt. Klik als de mailing naar tevredenheid is opgesteld op 'Voltooien' om de mailing te versturen.