Bekijk het overzicht van eerder verstuurde e-mails en mailings

Hier staat alle e-mail communicatie namens of aan u en het kantoor is verzonden. In de verschillende tabbladen staat de verschillende soorten mailwisseling gesorteerd. Door op een e-mail te klikken wordt het volledige bericht getoond.

Persoonlijke Postvak IN:

Hier staan de aan de gebruiker gestuurde e-mails. Door het selecteren van een cliënt worden alle berichten die van deze cliënt zijn ontvangen getoond. Deze berichten zijn ook naar het eigen e-mail adres van de gebruiker gestuurd.

Persoonlijke verzonden items:

Een overzicht van de e-mails die de gebruiker vanaf de portal heeft verstuurd. Door het selecteren van een cliënt worden alleen de berichten die aan deze cliënt zijn verstuurd getoond. Deze e-mails staan niet in het verzonden overzicht van het e-mail programma van de gebruiker omdat de berichten vanuit de portal zijn gestuurd.

Verzonden mailings:

Hier staat het overzicht van de door het kantoor verzonden mailings.

Algemene e-mail verzonden door het kantoor:

Het overzicht van alle algemene berichten die door het kantoor zijn verzonden.

Communicatie actieve cliënt:

Het overzicht van alle mailwisseling die vanuit de portal met de cliënt is geweest.