Hoe stel ik een KPI in?

Stap 1

1. Navigeer naar KPI's > KPI > instellen

2. Selecteer een cliënt via cliëntselectie in de rechterkolom

3. Selecteer een KPI voor weergave aan de cliënt; er zijn 5 vooraf gedefinieerde KPI's waaruit een keuze gemaakt kan worden. Om meerdere KPI's voor een cliënt in te stellen moet de wizard meerdere keren worden doorlopen.

4. Klik op volgende

Stap 2

Stap 2

Geef aan of de brongegevens van de KPI automatisch ingevuld moeten worden op basis van XBRL documenten uit Accordering Online, anders kan dit handmatig. Wanneer de gegevens handmatig worden ingevoerd, kan er gekozen worden om direct de eindwaarden op te geven of om de bronwaarden te gebruiken, waarmee vervolgens de KPI waarde wordt berekend.

Stap 3

Stap 3

Geef aan of de gegevens per jaar, halfjaar, kwartaal of maand ingeleverd worden. Eventueel kan ingesteld worden hoeveel periodes er getoond worden, dit kan niet wanneer er een KPI grafiek met een meter is gekozen.

Stap 4

Stap 4

Geef in de laatste stap aan of de KPI-grafiek op het bureaublad van de cliënt getoond wordt. Let op! Er kunnen maximaal 2 KPI's op het bureaublad van de cliënt worden weergegeven. Klik op 'voltooien' om deze wizard af te ronden.