Hoe specificeer ik accorderingsrechten per kantoorgebruiker?

In deze module kan per documenttype en per gebruiker worden ingesteld welke notificaties verzonden worden, welke stukken de gebruiker mag plaatsen en indien van toepassing, welke stukken hij mag autoriseren.

Stap 1: Beheer > instellingen > rechten accordering kantoorgebruikers

Stap 1: Beheer > instellingen > rechten accordering kantoorgebruikers

Vink "Specificeer accorderingsrechten per kantoorgebruiker" aan.

Stap 2: stel de rechten in

Stap 2: stel de rechten in

Vink per kantoorgebruiker aan welke notificaties er verstuurd moeten worden en welke documenttypes geplaatst mogen worden. Klik op het plusje voor de naam van de kantoorgebruiker om het menu met rechteninstellingen uit te klappen. De rechten die hier worden ingesteld overschrijven de reeds bestaande communicatie-instellingen van de gebruiker. Als deze bij zijn eigen gebruikersinstellingen heeft ingesteld om communicatie uit de module Accordering te ontvangen en notificaties onder accorderingsrechten zijn volledig uitgevinkt, dan ontvangt de gebruiker géén notificaties omtrent de module accordering.

Stap 3: bevestiging

Stap 3: bevestiging

Klik op "opslaan" na het instellen van de rechten. Er volgt een bevestigingstekst met groene achtergrond.