Hoe stel ik een eigen toevoeging in op de tekst van een e-mail herinnering?

Aanpassen van notificaties aan cliënt rond de deadlinedatum van te accorderen stukken

Klik op beheer > instellingen > algemeen > accordering

Klik op beheer > instellingen > algemeen > accordering

Scroll naar het kopje "Eigen toevoeging tekst in e-mail herinnering"

Bewerk het aan te passen bericht met het potloodje

Bewerk het aan te passen bericht met het potloodje

zet een vinkje bij "Gebruik persoonlijke toevoeging bij E-mail herinnering accordering:"

zet een vinkje bij "Gebruik persoonlijke toevoeging bij E-mail herinnering accordering:"

Vul de Nederlandse en eventueel Engelstalige tekst in welke toegevoegd wordt aan de standaardtekst. Klik op "Instellingen opslaan"

In het overzicht is zichtbaar voor welke berichten een eigen toevoeging is ingesteld.

In het overzicht is zichtbaar voor welke berichten een eigen toevoeging is ingesteld.