Hoe notificeer ik enkel de kantoorgebruiker die het document geplaatst heeft over een geaccordeerd document?

Accorderingsrapport alleen naar plaatser standaard aan zetten

Wanneer een stuk ter accordering wordt geplaatst en de cliënt heeft geaccordeerd gaat standaard de e-mail naar alle kantoorgebruikers met toegang tot die cliënt. Er kan worden gekozen om het accorderingsrapport standaard alleen naar de plaaster te sturen. Zo krijgt alleen de kantoorgebruiker die het document heeft geplaatst een e-mail na accordering.

1. Ga naar Beheer -> Algemeen -> tabblad Accordering

2. Zet een vinkje achter "Accorderingsrapport alleen naar plaatser standaard aan".

3. Sla de instelling op

De notificatie omtrent accordering door een cliënt zal nu alleen naar de plaatser gestuurd worden

Let op!

Wanneer je gebruik maakt van een koppeling, worden de bestanden geplaatst door de koppelgebruiker. De koppelgebruiker is de kantoorgebruiker in Cliënt Online die namens de koppeling inlogt. Als je deze instelling aanzet zal alleen de koppelgebruiker dus een e-mail ontvangen nadat de cliënt geaccordeerd heeft.

Wel kan er voor de cliënt een cliëntverantwoordelijke worden ingesteld, en kan bij de cliëntverantwoordelijke gekozen worden dat deze een kopie e-mail krijgt van alle e-mails rondom de cliënt.

Accorderingsrapport eenmalig alleen naar de plaatser sturen

Je kan er voor kiezen om het accorderingsrapport standaard naar alle kantoorgebruikers met toegang tot de cliënt te versturen, maar eenmalig een uitzondering te maken tijdens het plaatsen.

Zet hiervoor in stap 2 van de accorderingswizard een vinkje achter "Accorderingsrapport alleen naar plaatser:".