Hoe kan ik een niet geaccordeerde XBRL versturen?

Met deze optie is het mogelijk om nog niet geaccordeerde XBRL documenten toch aan te bieden aan uitvragende partijen.

Met deze optie is het mogelijk om nog niet geaccordeerde XBRL documenten toch aan te bieden aan uitvragende partijen.

In de tabel wordt een overzicht gegeven van alle nog niet geaccordeerde XBRL documenten. Selecteer de documenten welke zonder accordering van de cliënt verstuurd moeten worden naar de uitvragende partijen. De documenten worden vervolgens klaargezet voor verzending en opgepakt door een verzendtaak die periodiek draait op de achtergrond. De cliënt kan het bestand niet meer accorderen maar nog wel inzien.

Let op! In het accorderingsrapport van de stukken komt te staan dat het document niet door de cliënt is geaccordeerd.