Hoe kan ik het overzicht met statusinformatie van ingestuurde documenten weergeven?

Navigeer naar accordering > overzichten > verzonden

Hier staat het overzicht met statusinformatie van ingestuurde PDF publicatiestukken en ingestuurde documenten naar Digipoort.

Groen betekent geslaagd, rood betekent een onherstelbare fout (deponeer de jaarrekening op een andere wijze / stuur het aangiftedocument op een andere manier in), oranje betekent wachten op de volgende poging (er worden maximaal 10 pogingen gedaan).

Klik op de blauwe "i"om meer informatie in te winnen over een ontstane fout; nadat je op de i klikt opent een popup met de statussen die het document heeft doorlopen; bij een fout is de laatste statusmelding rood gekleurd; beweeg hier overheen met de muisaanwijzer om meer informatie te zien.

Let op! Wanneer een document is ingestuurd naar de uitvragende partij, kan het voorkomen dat dit document is aangekomen, maar dat het document wordt afgekeurd door de uitvragende partij. Het document krijgt dan een groene status, en over de foutmelding verschijnt een melding bij het document. Door op het informatie icoontje te klikken wordt de melding getoond en kunnen de benodigde aanpassingen worden gemaakt waarna het document opnieuw aan de cliënt en de uitvragende partij kan worden aangeboden.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

• Avatar
    Dominique Steenman

Digipoort/Belastingdienst accepteert geen Omzetbelasting 2011:

"Het betreft geen storing maar een doelbewuste configuratie. De aangiftes omzetbelasting over 2011 worden, op verzoek van de Belastingdienst, niet door Digipoort worden verwerkt. Je kunt het beste OSWO even hier voor aanspreken."