Hoe kan ik het overzicht te verwerken aangiften weergeven?

Wanneer een aangifte is geaccordeerd door een cliënt, dan wordt aan de kantoorgebruikers met toegang tot deze cliënt een notificatie verstuurd via e-mail. Markeer in dit overzicht de aangifte als definitief verwerkt nadat de aangifte verzonden is naar de Belastingdienst.

1. Selecteer de verwerkte aangiften, door een vinkje te plaatsen in de kolom 'Verwerkt’.

2. Selecteer of de cliënt een e-mail notificatie ontvangt van de verwerking.

3. Klik tot slot op 'Opslaan’ om de verwerkingen definitief te maken.