Hoe kan ik het overzicht van aangiften/jaarrekeningen van geselecteerde cliënt weergeven?

1. Selecteer een cliënt middels het selectievakje rechtsboven

2. Navigeer naar accordering > overzichten > cliënt

Hier staat het overzicht van alle aangiften en jaarrekeningen van de geselecteerde cliënt. Wanneer er geen cliënt is geselecteerd, kunnen alleen algemene bewerkingen worden uitgevoerd. Met behulp van de filterbar kan een verfijnde selectie gemaakt worden, en alle resultaten worden indien nodig op verschillende pagina's getoond.

De (concept)-aangiften/jaarrekeningen zijn in rijen geplaatst. Ingetrokken of vervangen aangiften / jaarrekeningen zijn doorgestreept weergegeven. De volgende informatie is beschikbaar in het overzicht:

Type: het type document.

Periode: de periode waarover de aangifte/jaarrekening gaat.

Deadline: de datum waarvoor de akkoordverklaring van de cliënt binnen moet zijn.

Document: status van het document, mogelijkheid om het document te raadplegen en direct herinneringen te versturen.

ID: uniek nummer dat Accordering Online koppelt aan een aangifte of jaarrekening. Wanneer er problemen optreden kan aan support gerefereerd worden aan dit nummer.

Versie: de versie van de aangifte/jaarrekening. Wanneer een aangifte/jaarrekening wordt gewijzigd, wordt de aangifte opgeslagen als een nieuwe versie.

Log: het accorderingslog, waarin een audittrail staat van het document. Indien het document is geaccordeerd, dan staat hier ook de accorderingsdatum.

Geplaatst: de datum van plaatsing van de aangifte / jaarrekening.

Notificatie: (indien beschikbaar) datum waarop voor het laatst per e-mail een bericht over deze aangifte is verstuurd.

(potloodje) klik op dit symbool om de aangifte/jaarrekening te wijzigen en dus een nieuwe versie aan te maken.

(kruisje) klik op dit symbool om de aangifte/jaarrekening te verwijderen (in te trekken).

Popup

Door over de datum uit de kolom 'Geplaatst’, 'Log’, of 'Laatste notificatie’, heen te gaan staan met de muis verschijnt er een pop-up met extra informatie.

Accorderingsrapport

Vraag het accorderingsrapport op door te klikken op het logbestand. Het accorderingsrapport geeft informatie over de status, het moment van plaatsing, notificaties, weergaves aan gebruikers, wijze van accorderen van de aangifte/jaarrekening en overige informatie zoals het XML rapport.