Hoe bepaal ik aan wie vestigings- en concernmappen getoond worden?

Let op: concernmappen werken alleen als een kantoor meerdere vestigingen heeft!

Met de opties bij ‘Toon vestigings- en concernmappen’ kan gekozen worden of deze mappen aan kantoor en cliënten, alleen aan medewerkers van het kantoor of aan niemand moeten worden getoond.

Ga naar Beheer -> Algemeen -> tabblad Dossier

Kies voor wie vestigings en concern mappen zichtbaar moeten zijn

Sla de instelling op

De vestigings en concern mappen zijn nu enkel zichtbaar voor de ingestelde gebruikersgroep.