Hoe verstuur ik een e-mail na het plaatsen van bestanden via de Verkenner?

Automatisch e-mail notificaties sturen na plaatsen via de verkenner

De optie ‘Verstuur e-mail bij het plaatsen van bestanden via de Verkenner’ kan aangevinkt worden om een notificatie te versturen wanneer er via de Windows Verkenner of Apple  Finder een document in een voor de cliënt zichtbare map wordt geplaatst.

Ga naar Beheer -> Algemeen -> tabblad Dossier

Zet een vinkje achter de optie "Verstuur e-mail bij het plaatsen van bestanden via de Verkenner"

Sla de instelling op

Er wordt nu automatisch een e-mail gestuurd naar de cliëntgebruikers met toegang tot dossier en communicatiestromen voor Dossier.

E-mail notificatie sturen na plaatsen door cliënt

De optie ‘Altijd notificatie aan kantoor bij plaatsen document door cliënt’ kan aangevinkt worden wanneer u altijd notifcaties wil ontvangen als een cliënt een document in zijn dossier plaatst.

Ga naar Beheer -> Algemeen -> tabblad Accordering

Zet een vinkje achter "Altijd notificatie aan kantoor bij plaatsen document door cliënt"

Sla de instelling op

Er wordt nu een notificatie gestuurd aan de kantoorgebruikers met toegang tot de cliënt wanneer deze een document in zijn dossier plaatst. Wanneer deze optie niet is ingeschakeld is het versturen van een notificatie optioneel en kan de cliënt hier tijdens het plaatsen voor kiezen.