Bestanden of map verwijderen, verplaatsen of hernoemen

Direct vanuit het overzicht

Door met de muis over de te verwijderen map, of bestand te gaan staan. Er verschijnen dan verschillende opties: hernoemen, verplaatsen en verwijderen.

Meerdere bestanden tegelijk met Acties

Door de bestanden en mappen die moeten worden verwijderd te selecteren en vervolgens op Acties te klikken. Hier staat de optie om alle geselecteerde items te verwijderen of te verplaatsen.

Meerdere bestanden tegelijk met Met geselecteerd optie

Door de bestanden en mappen die moeten worden verwijderd te selecteren en vervolgens onderaan te klikken op ‘Met geselecteerd’. Hier verschijnt ook de optie om geselecteerde items te verwijderen of te verplaatsen.