Bekijk alle handelingen van bestanden in het dossier

Logboek

In Dossier Online is een uitgebreid logboek opgenomen. Hierin wordt bijgehouden welke bestanden wanneer zijn geplaatst, aangepast, verwijderd of geopend, via welke interface en door wie.

Het logboek kan niet aangepast worden en het logboek is alleen toegankelijk voor kantoorgebruikers.
Om een beperkt overzicht te zien, kan een selectie worden gemaakt:

• Selecteer een startdatum en tijd en een einddatum en tijd
  • Kies de mutatie interface. Mutaties kunnen op verschillende manier tot stand komen: via de portal, via de Windows
    Verkenner of via webservices.
  • Selecteer het maximum aantal regels dat zal worden getoond. Kies uit 50, 100 of 500 regels.
    Past het logboek niet in 500 regels, beperk dan de datumselectie.

Een nadere toelichting op de mogelijke Dossier interfaces:

Bestanden kunnen op verschillende manieren aangemaakt, gewijzigd en verwijderd worden. Hieronder de verschillende opties en de naam ervan wanneer de interface in het logboek wordt genoemd.

Web Portal (via internetbrowser):

Dit zijn wijzigingen die via de module Dossier worden gedaan op de standaard portal omgeving. Dit heet "web" in het logboek overzicht.

Windows Verkenner:

Dit zijn wijzigingen die plaatsvinden via de webdav- en netwerkschijf koppeling. Dit heet "dav" in het logboek overzicht.

SOAP (webservices):

Dit zijn mutaties die via verbindingen met andere software gebeuren, bijvoorbeeld vanuit Primaccount, Webcase/Auditcae, Caseware of Aedificomm CSP. Dit heet "soap" in het logboek overzicht.