Mappenstructuur kopiëren

Om voor meerdere cliënten dezelfde mappenstructuur te hanteren kan deze gekopieerd worden naar meerdere gebruikers.
Bij het kopiëren wordt alleen de mappenstructuur, niet de documenten daarin, overgenomen. Het kan handig zijn hiervoor een dummy cliënt aan te maken, zodat deze bij elke nieuwe cliënt opnieuw de mappenstructuur kan leveren.

1. Maak de gewenste mappenstructuur aan bij een cliënt, eventueel met submappen en maprechten deze worden ook overgenomen.
  2. Ga naar ‘Mappenstructuur Kopiëren’.
  3. Kies welke soort mappen er gekopieerd moeten worden.
  4. Kies voor ‘Mappenstructuur naar alle cliënten kopiëren waar u toegang tot heeft’ of selecteer een of meerdere cliënten.
  5. Klik hiervoor op 'Selecteer' en maak een selectie.
  6. Klik vervolgens op 'Kopiëren' om de taak uit te voeren.

N.B. Bestaande mappen bij cliënten wordt  niet overschreven, de mappen worden samengevoegd. Documenten van de cliënt worden ook niet overgenomen bij het kopiëren.