Nieuwe map aanmaken

Een nieuwe map aanmaken kan op twee manieren. In de portal kan de map worden geselecteerd en kan er via Acties een nieuwe map aangemaakt worden.

Een tweede manier is via de Windows Verkenner. Maak hiervoor een Netwerkschijf verbinding, meer informatie over deze koppeling is te vinden in het forum over koppelingen.

Er kunnen geen mappen aangemaakt worden op het bovenste niveau, dus naast Vestigingsmap zichtbaar/onzichtbaar voor cliënt en de Cliëntmap zichtbaar/niet zichtbaar voor cliënt.