Bestanden op mappen als ZIP-bestand downloaden

Om bestanden of mappen als Zip-archief te downloaden, moeten de gewenste items geselecteerd worden. Dit kan door er een vinkje achter te zetten. Klik hierna op Acties en selecteer de optie ‘Maak Zip-archief van geselecteerde items’. De stukken worden nu in een zip-bestand als download aangeboden.

Let op! Mappen of bestanden uit externe dossiers, alsmede de map Accordering kunnen niet als zip-archief gedownload worden. Wanneer deze in combinatie met andere bestanden worden geselecteerd, worden alleen de andere bestanden in het zip-achief opgenomen.