Niet automatisch doorvoeren wijzigingen in cliëntgegevens

Wanneer gebruik wordt gemaakt van een CRM om cliëntgegevens mee in Cliënt Online te zetten, is het soms niet handig dat een cliënt deze zelf in Cliënt Online aanpast omdat zodra de koppeling synchroniseert de nieuwe gegevens dan weer met de oude worden overschreven zonder dat het kantoor hier weet van heeft.

Voor zowel cliënt als cliëntgebruikers gegevens kan worden gekozen deze niet automatisch door te voeren maar een e-mail naar het kantoor te sturen met de gewenste aanpassingen, zodat deze in het CRM pakket kunnen worden doorgevoerd en op die manier naar Cliënt Online kunnen worden gesynchroniseerd.

Deze instelling kunt u wijzigen bij Beheer -> Algemeen -> tabblad Beheer -> Bevestig wijzigingen in cliëntgegevens en bij Beheer -> Algemeen -> tabblad Beheer -> Bevestig wijzigingen in cliëntgebruikersgegevens.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk