Clienten in de prullenbak zetten of eruit halen

Clienten die in de prullenbak worden gezet blijven bewaard totdat zij definitief worden verwijderd.

Gebruikers die bij deze client horen (niet gekoppeld zijn maar echt horen) worden bij het verplaatsen naar de prullenbak losgekoppeld. Wanneer zij ook toegang hebben tot een andere client worden zij hier automatisch aan gekoppeld, anders wordt de gebruiker definitief verwijderd. Dit kan niet ongedaan gemaakt worden.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk