Voorwaarden opstellen voor het gebruik van het portaal

Het is mogelijk om voorwaarden op te stellen waar cliëntgebruikers mee akkoord moeten gaan voordat zij van het portaal gebruik kunnen maken. Wanneer een gebruiker al bestaat en u maakt of wijzigt deze instellingen, dan wordt de gebruiker bij de eerstvolgende keer inloggen gevraagd met deze nieuwe voorwaarden akkoord te gaan. Zonder akkoord kan de gebruiker géén gebruik maken van het portaal.

Het gebruik van voorwaarden is niet verplicht. Wanneer u deze wil instellen gaan u naar Beheer -> Algemeen -> tabblad Algemeen -> Aanpassen tekst voorwaarden. U kunt deze invoeren en opslaan, waarbij u kunt kiezen of deze voorwaarden al in gebruik genomen moeten worden.