Eigen voorkeursinstellingen aanpassen

Bij Beheer -> Mijn gegevens of "wijzig uw instellingen" in de mijn gegevens widget kunnen voorkeursinstellingen worden aangepast zoals of de mappen "onzichtbaar voor cliënt" worden getoond en of de portal verbinding open blijft zolang niet wordt uitgelogd.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk