Waar zie ik de cliëntgebruikers en hoe maak ik een aanpassing?

Overzicht met cliëntgebruikers

Overzicht met cliëntgebruikers

Het overzicht met cliëntgebruikers is te vinden via Beheer -> Clienten -> Gebruikers. Als er geen actieve cliënt geselecteerd is worden hier alle gebruikers getoond, anders worden alle gebruikers behorend bij de gebruiker of met toegang tot de gebruiker getoond.

Aanpassen gegevens clientgebruiker

Aanpassen gegevens clientgebruiker

Klik op het potloodje achter de betreffende cliëntgebruiker om een aanpassing te doen in de gegevens van de gebruiker.