Hoe importeer ik cliënten vanuit Excel?

Cliënten kunnen in één keer toegevoegd worden vanuit een excel bestand. Belangrijk is daarbij dat de gegevens in de juiste velden staan, zodat de portal kan herkennen om welke gegevens het gaat. Verwijder dus géén kolommen en let op dat de gegevens in de juiste kolom worden ingevuld.

Ga naar Beheer -> Cliënten -> Importeren

Ga naar Beheer -> Cliënten -> Importeren

Klik hier op 'sjabloon' zodat het excel importbestand wordt gedownload. Vul het excel bestand met cliëntgegevens en kies dit bestand in stap 1 van deze wizard. Doorloop de wizard en de cliënten worden toegevoegd op het portaal.