Hoe maak ik in bulk nieuwe gebruikers aan voor cliënten zonder gebruikers?

Wanneer er meerdere cliënten zijn die nog geen gebruikers hebben, kan in één keer gekozen worden voor het aanmaken van een bulk nieuwe gebruikers.

Ga naar Beheer -> Cliënten -> Bulk nieuwe gebruikers

Ga naar Beheer -> Cliënten -> Bulk nieuwe gebruikers

In dit overzicht worden alle cliënten getoond waar nog geen gebruiker voor is aangemaakt. Er wordt automatisch een gebruikersnaam gegenereerd maar deze is naar wens aan te passen. Vul een e-mailadres in en klik op 'Volgende'.

Versturen van mail(s) aan cliëntgebruiker(s)

Versturen van mail(s) aan cliëntgebruiker(s)

Pas eventueel het e-mailbericht aan dat zal worden verzonden naar de gebruikers en klik op 'Voltooien' om de mail(s) daadwerkelijk te versturen.