Verplicht invoeren nieuw wachtwoord

Verplicht nieuw wachtwoord na bepaalde periode

Voor de beveiliging van uw portaal kunt u ervoor kiezen gebruikers te verplichten een nieuw wachtwoord in te voeren na een bepaald aantal dagen. Dit kunt u doen bij Beheer -> Algemeen -> tabblad Beheer -> Wachtwoorden zijn een bepaald aantal dagen geldig aanvinken -> Geldigheidstermijn wachtwoord instellen

Verplicht nieuw wachtwoord na inloggen met automatisch gegenereerd wachtwoord

Voor de beveiliging van uw portaal kunt u ervoor kiezen gebruikers te verplichten een eigen wachtwoord te kiezen na het inloggen in Client Online. Dit is een zeer aan te raden optie omdat het gegenereerde wachtwoord per e-mail naar de betreffende gebruikers is verstuurd. Ook kan de gebruiker een zelf gekozen wachtwoord makkelijker onthouden.

Deze instelling staat automatisch aan. Mocht u dit ondanks het beveiligingsrisico toch uit willen zetten, dan kan dit bij Beheer -> Algemeen -> tabblad Beheer -> Verplicht invoeren nieuw wachtwoord bij de eerste keer inloggen of wachtwoord reset.